GIRLS GET YOUR OWN MAN

Vet ni vad jag har tänkt på? Tjejer är så fjantiga haha. 
Nej men allvarligt har ni tänkt på att om en kille är tillsammans med en tjej så hör man oftast tjejer runt om kring säga "ofta han är med henne" eller "han kan få bättre" Okej jag är inte helt oskyldig på den här punkten heller men jag vill bara få fram mitt syfte nu haha.

Tex, en kille någon tjej gärna vill ha, fast som redan är upptagen, men som inte är sin riktiga flickvän trogen.Då klankar den tjejen som är med honom "vid sidan om" oftast ner på hans flickvän i stället för att se att problemet faktiskt ligger hos killen och till och med hos sig själv. 

Man blundar för det man inte vill veta och överdriver det lilla positiva man får ut.

Okej jag märker att jag formulerar mig dåligt nu. Men försök att förstå vart jag vill komma. 
 
Tjejer lägger gärna skulden på andra tjejer därför att det är lättare att påpeka andras brister än att inse vilka man själv har. 


Okej varför jag tar upp detta är för att jag hörde några tjejer på bussen i torsdags sitta prata hej vilt om en kille som hade flickvän men som hon ena tjejen var med "vid sidan om" trots att hon visste om att han var upptagen och då sa hon saker som: "Jag bryr mig inte om han har flickvän, det är inte mitt fel att dem har ett dåligt förhållande och alla jag känner säger att hon är dum i huvet" 

Alltså, jag blev RÄDD. Samtidigt som jag blev så himla arg haha. Satt där och tyckte allmänt synd om henne samtidigt som jag hoppades på att nästa gång hon har ett riktigt förhållande att hennes pojkvän behandlar henne likadant. 
Oj det lät värre när det kom ut ur min mun hahah men står fast vid det faktiskt.

Nej orkade tillslut inte lyssna mer på dem stackars tjejerna så pluggade in hörlurarna och lät coldplay rädda resten av min bussresa. Det finns faktiskt tillräckligt med pojkar och flickor i världen, vi behöver inte dela.
Tack o ´hej. 
 
 

Anonym skriver:

aw vackert hår:)

Svar: Tack så mycket! :)
Isabella´s


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar